Παπαγεωργίου: «Δε φοβάμαι, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου» (vid)

charis papageorgiou 0

Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

«Με την ευκαιρία της ανάρτησης του νέου διοικητικού σχήματος στην ΚΑΕ Άρης, θα ήθελα να απευθύνω δύο λόγια στον περήφανο λαό στους φιλάθλους και τους οπαδούς του Άρη.

Είναι γνωστό ότι η αγαπημένη μας ομάδα, ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται εδώ και καιρό σε δεινή θέση. Δε θα ήθελα να πω περισσότερα, είναι γνωστά σε όλους σας τα αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά προβλήματα του συλλόγου. Σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή μου έγινε πρόταση-πρόσκληση να αναλάβω την ηγεσία του διοικητικού σχήματος στις κρίσιμες αυτές στιγμές, πράγμα που αποδέχθηκα με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αντιλαμβανόμενος ότι ο Άρης περνάει μια από τις χειρότερες και δυσκολότερες περιόδους της ιστορικής του διαδρομής.

Είναι γνωστό σε όσους με παρακολούθησαν ιδιαίτερα όταν ήμουν ενεργός αθλητής, ότι δεν φοβάμαι, αναλαμβάνω τις ευθύνες μου στις πιο κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού. Έτσι και τώρα, βγαίνω μπροστά και αναλαμβάνω τις ευθύνες σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο σύλλογος. Οι πολυάριθμοι φίλοι του Άρη, ο περήφανος αυτός λαός πρέπει να είναι σίγουρος για ένα πράγμα, ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, έτσι ώστε ο Άρης το συντομότερο δυνατό να ξεπεράσει τα αδιέξοδα του.

Καλώ λοιπόν του πολυάριθμους φίλους του Άρη να συνεχίσουν να ενισχύουν όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες με τον ίδιο ενθουσιασμό και δυναμικό τρόπο την ομάδα μας, έτσι ώστε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα».