Τιλί: «Να τερματίσουμε ψηλά και στη συνέχεια θα δούμε και τον αντίπαλο»

1881059

Ο Κιμ Τιλί μίλησε για το παιχνίδι με την Μάλαγα στην Ανδαλουσία (30/3, 19:00) και μεταξύ άλλων είπε ότι ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει μόνο τα δικά του αποτελέσματα στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Αρχικά ο Γάλλος φόργουορντ μιλώντας στην κάμερα της Nova, είπε: «Πάντα είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια γιατί παίζουν χωρίς άγχος και στόχους. Όμως είμαστε έτοιμοι. Είχαμε την εμπειρία απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τα καταφέραμε το κάναμε όμως απέναντι στην Έφες και τα καταφέραμε, πάντα είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν οι αντίπαλοι παίκτες».

Όσον αφορά για το που πρέπει να εστιάσει την προσοχή του ο Ολυμπιακός, είπε: «Η άμυνα μας είναι σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού, ο Νέντοβιτς είναι σημαντικός παίκτης αλλά όχι μόνο αυτός και οι άλλοι σουτέρ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φύγουμε με τι νίκη».

Όσο για την τελική κατάταξη: «Δεν μπορούμε να ξέρουμε γιατί δεν ξέρουμε τις ομάδες που θα έχουμε αντιπάλους, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο».