Ο Γιάννης στο ιστορικό «60 minutes» μίλησε για τα δύσκολα χρόνια! (vid)

kroft and giannis

Μέσα σε 14 λεπτά μπορούν να χωρέσουν 23 χρόνια ζωής; Πέντε χρόνια δόξας; Ίσως. Σίγουρα, όμως, είναι αρκετά για να κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο όλη την Αμερική να καταλάβει ότι δεν είναι ένας ακόμα παίκτης του ΝΒΑ. Είναι απλά, ο «Greek Freak»! 

Τo «60 minutes» του CBS είναι η ιστορικότερη εκπομπή σε προφίλ προσωπικοτήτων στην αμερικανική τηλεόραση.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε σε prime time, ήταν στο δεύτερο μέρος και ακολούθησε μετά το πρώτο κομμάτι όπου η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στον Τραμπ. Η τηλεθέαση έπιασε... κόκκινα κι η ελληνική ομογένεια συγκινημένη καμαρώνει για το δικό της παιδί. Για τον δικό της Γιάννη.

«ΛεΜπρον, Κάρι, Ντουράντ, Ουέστμπρουκ, Χάρντεν. Όμως υπάρχει ένα όνομα που ίσως δεν έχετε ακούσει, επειδή ίσως χρειάζεται θάρρος και συγκέντρωση για να το προφέρετε. Μιλάω για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Μπακς», ξεκινά ο παρουσιαστής της εκπομπής Στιβ Κροφτ και συνεχίζει παρουσιάζοντας τον Γιάννη:

«Είναι 23 ετών και τον αποκαλούν Γιάννη ή "Greek freak". Τον αποκαλούν έτσι επειδή είναι Έλληνας και κάνει πράγματα στα παρκέ που ο κόσμος δεν έχει δει ξανά. Και αν δεν είστε φαν του μπάσκετ, θα πρέπει να θαυμάσετε την αθλητικότητά του και την προσωπική του ιστορία που είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σ' όλα τα σπορ». 

Ο Γιάννης μίλησε για δύσκολα χρόνια που έζησε αλλά και για τότε που μοιραζόταν ένα ζευγάρι παπούτσια με τον αδερφό του Θανάση!