Σφαιρόπουλος: «Με την ΤΣΣΚΑ πρέπει να παίξεις καλή άμυνα, αλλιώς...»

1876800

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας του ωστόσο έκανε ειδική αναφορά στην άμυνα, την οποία και θεώρησε κλειδί της ήττας. Μίλησε και για τον Μπόμπι Μπράουν. 

 «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αυτό έφερε τη διαφορά. Αρχίσαμε πολύ καλά το παιχνίδι με συγκέντρωση και σε γενικές γραμμές ήμασταν αρκετά καλοί. Αλλά όταν δεν παίζεις καλή άμυνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία τότε αυτό βγαίνει και στην επίθεση. Ειδικά στα δίποντα είχαμε καλά ποσοστά στα τρίποντα, τα οποία έπεσαν» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν δεν παίρνεις πόντους από το inside game δεν μπορείς να κερδίζεις ομάδες σαν την ΤΣΣΚΑ. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Εφές την Παρασκευή. Καλή επιτυχία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Για την εμφάνιση του Μπόμπι Μπράουν: «Είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά ακόμη προσαρμόζεται στην επιθετική και αμυντική μας φιλοσοφία. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να έρθει στην μέση της χρονιάς και να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στις αρχές του παιχνιδιού μας. Έχει ποιότητα, μπορεί να δώσει περισσότερα στην ομάδα και περιμένω να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια».

Για την φετινή πορεία της ΤΣΣΚΑ: «Τα στατιστικά δείχνουν την πραγματικότητα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις καθ' όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου και αξίζει να είναι πρώτη. Είναι πάντα φαβορί για το φάιναλ φορ και για να κερδίσει το τρόπαιο».