«Εμείς το πιστεύαμε, εσείς δεν μας πιστεύατε»

gian

O Γιαννούλης Λαρεντζάκης εξήγησε λίγο μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από την Τσεχία ότι όλοι στην ομάδα πίστευαν ότι μπορούσαν να πάρουν τη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. 

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε αρχικά ότι «εμείς συνέχεια το πιστεύαμε, εσείς δεν μας πιστεύετε απ’ έξω ποτέ, όπως και στο Κύπελλο και τώρα, μέχρι στιγμής έχουμε όμως αποδείξει ότι τα πάμε καλά και βήμα με το βήμα ανεβαίνουμε και αποδεικνύουμε πράγματα».

Για τις υπερβάσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ: «Έχουμε μια μεγάλη τύχη και ένα άστρο, αλλά και εμείς είμαστε εκεί στα μεγάλα παιχνίδια και βγάζουμε χαρακτήρα, γιατί αυτά είναι τα μεγάλα ματς που σε χαρακτηρίζουν».

Για την Στρασμπούρ: «Την ξέρουμε την Στρασμπούρ και μας ξέρει, θα δούμε τα λάθη που κάναμε σε εκείνα τα δύο ματς που χάσαμε από αυτούς»

1873242

Χάρις: «Κάτι... χρωστάμε στην Στρασμπούρ»

Αρχικά ο Αμερικανός «μπόμπερ» της ΑΕΚ μιλώντας στην κάμερα της Nova, είπε ότι «ήταν ένα σπουδαίο ματς και ήρθε η νίκη, όλη η ομάδα πάλεψε και είμαστε μια χαρά».

Για την αλλαγή στην εικόνα της ΑΕΚ: «Είναι λογικό να μην σου πάνε όλα τα πράγματα καλά από την αρχή, θα υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, αλλά όπως είπα πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, μείναμε μαζί και τα καταφέραμε». 

Για το τι πρέπει να κάνουν απέναντι στην Στρασμπούρ: «Έχουμε παίξει δύο φορές και τους χρωστάμε πράγματα έχουμε χάσει δύο φορές στο όριο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να είμαστε έτοιμοι.»