Παπαθεοδώρου: «Κάναμε φθηνά λάθη»

παπαθεο

Οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Λάκι Τζόουνς μίλησαν για την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τουρκία από την Καρσίγια με 12 πόντους διαφορά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League. 

«Δεν ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι με συνέπεια να δώσουμε τη δυνατότητα στην Καρσίγιακα να πετύχει εύκολα καλάθια και κυρίως να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο έπειτα από καλή απόδοση στο τρίτο δεκάλεπτο και όλα κρίθηκαν στο τελευταίο λεπτό. Εκεί κάναμε κρίσιμα και φθηνά λάθη τα οποία μας κόστισαν την πρόκριση, συν ασφαλώς του ότι χάσαμε κρίσιμα ριμπάουντ και δεν καταφέραμε να βάλουμε τα ελεύθερα σουτ». Στο γενικό σχόλιό του για τη χρονιά, σημείωσε ότι «αντιδράσαμε σαν ομάδα παρότι δεν είχαμε ξεκινήσει καλά στη διοργάνωση. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα(σ. σ. Καρσίγιακα) με εξαιρετικούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο. Θα έλεγα ότι στο δεύτερο παιχνίδι ήταν καλύτερη σε σχέση με το πρώτο και κυρίως πήρε ενέργεια μέσα από την ατμόσφαιρα. Η δική μας εικόνα ήταν θετική, θεωρώ όμως ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή.

Από τη πλευρά του ο Λάκι Τζόουνς υποστήριξε: «Ήταν ένα ωραίο ταξίδι για εμάς. Βάσει του στόχου που είχαμε είμαστε επιτυχημένοι, μη ξεχνάμε εξάλλου ότι πολλοί έκαναν το λάθος να μας υποτιμήσουν. Πλέον δεν έχουν τον χρόνο για να σταθούμε περισσότερο σ’ αυτόν τον αποκλεισμό, πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Νιώθουμε όμως ότι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία», είπε αρχικά και ρωτήθηκε επιμέρους για το παιχνίδι. «Ήταν κάποιες λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά. Χάσαμε μερικές κατοχές οι οποίες αποδείχθηκαν κρίσιμες, κυρίως όμως δεν εκτελέσαμε έτσι όπως θα θέλαμε. Συν τοις άλλοις, πρέπει να ελαττώσουμε τα μικρά λάθη. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα»