Ο Άρης γυρίζει σελίδα

aris fanelles

Αυτή τη φορά η λύση στο αδιέξοδο του Άρη είναι υπαρκτή και σοβαρή. Οι κατά καιρούς εμφανιζόμενοι και φερόμενοι (εκ Τουρκίας ή από οπουδήποτε αλλού) σαν «σωτήρες», αποτέλεσαν επικοινωνιακά τα τρικ της ιδιοκτησίας για να κερδίσει χρόνο.

Τώρα όμως υπάρχει κάτι χειροπιαστό από άνθρωπο που έζησε τα χρόνια της αυτοκρατορίας του Άρη. Κι αυτός είναι ο 53χρονος δικηγόρος Δημήτρης Γουλιέλμος που πρωτοστατεί  στην αλλαγή διοικητικής σελίδας στην ΚΑΕ Άρης, καθώς με πρωτοβουλίες που ανέλαβε από την προηγούμενη ακόμη εβδομάδα, φαίνεται να λύνει τον «γόρδιο δεσμό» του προβλήματος που ταλάνιζε τον ιστορικό σύλλογο τους τελευταίους μήνες.

 Ο κ. Γουλιέλμος, έχει ήδη στα χέρια του πληρεξούσιο παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Νίκο Λάσκαρη. Παράλληλα, δήλωσε ότι μπορεί να εξασφαλίσει(μέσω συνεργασιών) ένα συγκεκριμένο ποσό σε ετήσια βάση για τις ανάγκες της ομάδας. Έχει ήδη συναντηθεί και είναι δεδομένο πως θα συνεργαστεί με το έτερο «μέτωπο» ενδιαφερομένων για την ΚΑΕ Άρης, δηλαδή τους κ.κ. Ζουλιάμη, Καπάζογλου, Τσαρτσακλή κ.α. ,οι οποίοι επίσης έχουν δεσμευτεί ότι μπορούν να διαθέτουν ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ ετησίως για την ΚΑΕ.

Οι ενέργειες που ήδη δρομολογούνται είναι οι εξής: Επαφή με τους εργαζομένους της εταιρείας, καταβολή μέρους των δεδουλευμένων τους για να σταματήσει η επίσχεση εργασίας και να επανέλθει η… κανονικότητα στα γραφεία. Επαφή με πρώην παίκτες για να αποκρουστεί νέο κύμα προσφυγών και προσπάθεια διακανονισμών με παίκτες που ήδη διεκδικούν δεδουλευμένα. Προσπάθεια για την άρση του ban( απαγόρευση μεταγραφών) από την FIBA. Άμεση καταβολή τουλάχιστον ενός μήνα αποδοχών στους καλαθοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ. Συνάντηση με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Νομική προετοιμασία για την εξασφάλιση σχετικής άδειας από την ΕΕΑ για την μεταβίβαση των μετοχών.

Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις για την όσο δυνατόν καλύτερη στελέχωση της ΚΑΕ σε όλα τα επίπεδα με πρόσωπα …έκπληξη. Στις προθέσεις του κ. Γουλιέλμου και των υπολοίπων παραγόντων που θα αναλάβουν τις μετοχές είναι επίσης ο προγραμματισμός συνέντευξης Τύπου ώστε να ενημερωθεί επισήμως και ο κόσμος για τις προθέσεις της νέας διοίκησης.

ΥΓ. Το σημαντικότερο είναι ότι στη δυσκολότερη στιγμή της ιστορίας του ΄Αρη, επικεφαλής μπαίνει ένας αγνός Αρειανός που έχει στο DNA την αγάπη και το σεβασμό προς αυτή την ομάδα. Μεγάλωσε με τα μεγάλα ονόματα της δεκαετίας του ’80, που έκαναν τον Άρη ομάδα όλων των Ελλήνων και ξέρει πολύ καλά τη βαρύτητα του ονόματος και της εμπορικής αξίας του. Και φυσικά στις προθέσεις του θα είναι να συσπειρώσει πρόσωπα που οραματίζονται έναν υγιή Άρη.