«Ύπουλο ματς, άριστη σχέση με τον Χάκετ»

1868979

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το παιχνίδι  του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ, ενώ αναφέρθηκε και στον Ντάνιελ Χάκετ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για το παιχνίδι με τη γερμανική ομάδα: «Αύριο έχουμε ένα ύπουλο παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία δεν έχει πάρει τα αποτελέσματα που της αξίζουν. Το γεγονός πως κέρδισε δύο εκτός έδρας ματς κι έκτοτε μετρά εννιά σερί ήττες, σε συνδυασμό με το νέο προπονητή, καθιστά το παιχνίδι πολύ επικίνδυνο. Ελπίζω αύριο να κάνουν όλοι αυτό που πρέπει, για να βγάλουμε αυτά που έχουμε δουλέψει και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Είναι μία ομάδα με ταλέντο, εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Για το στοιχείο που δυσκολεύει παραδοσιακά τον Ολυμπιακό στα ματς με την Μπάμπεργκ: «Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε εμείς πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Άλλωστε, παίζουμε στην έδρα μας. Έχουμε κίνητρο κι εμείς, θέλουμε πολύ το παιχνίδι. Η δική μας ετοιμότητα είναι πολύ σημαντική».

Για αυτά που ζητάει από τον Μπόμπι Μπράουν: «Ο Μπράουν είναι ένας παίκτης με ποιότητα κι εμπειρία. Γι' αυτό αποκτήθηκε, για να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι έξυπνος, καταλαβαίνει τι και πότε πρέπει να το κάνει. Είδαμε ότι και με τον Παναθηναϊκό πήρε πρωτοβουλίες, αλλά και έτρεξε την ομάδα. Θεωρώ πως όσο περνά ο καιρός, θα γίνεται καλύτερος. Θα χρειαστεί παραπάνω χρόνο, σε σχέση με τον Τιλί, για να μπει στο κλίμα της ομάδας, αφού ο Τιλί ήξερε την ομάδα».

Για το αν μπορεί να έχει αλλάξει πράγματα ο Μπάνκι στην Μπάμπεργκ: «Δεν υπάρχει κάτι να μας εκπλήξει. Ξέρουμε πώς λειτουργεί ο κόουτς Μπάνκι και τι του αρέσει. Θεωρώ ότι σίγουρα θα βάλει τη δική του σφραγίδα, πάντως. Ίσως προσθέσει κάποια συστήμα, ίσως κάνει κάποιο τρικ στην άμυνα. Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει κάτι τόσο δραστικό, ώστε να αλλάξει η ροή ενός αγώνα. Πιστεύω πως μπορούμε να αντιδράσουμε, ο, τι κι αν γίνει. Το θέμα είναι να έχουμε την απαιτούμενη αγωνιστική και πνευματική ετοιμότητα».

Για το αν αισθάνεται ιδιαίτερα που θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Χάκετ: «Πάντα είναι ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις παίκτες με τους οποίους έχεις συνεργαστεί. Με τον Ντάνιελ είχαμε και έχουμε μία άριστη και ειλικρινή καλή σχέση, έχουμε ακόμη. Δυστυχώς έτσι λειτουργεί ο επαγγελματισμός».