Τιλί: «Πλησιάζω στο 100%»

1869048

Για την αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα μίλησαν τόσο ο Κιμ Τιλί , όσο και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. 

Ο Γάλλος φόργουορντ έχει μπει κανονικά στο rotation του Γιάννη Σφαιρόπουλου και μπορεί να προσφέρει ποιοτικό χρόνο συμμετοχής.

Ο Κιμ Τιλί ανέφερε αρχικά πως «θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, η Μπάμπεργκ πάντα είναι ύπουλη όταν παίζεις απέναντί της. Έχει έξυπνους παίκτες, καλό ράστερ και τώρα με τον νέο προπονητή θα είναι πιο δύσκολο. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να προχωρήσουμε όπως θέλουμε. Θα πρέπει να περιμένουμε ότι θα αντιδράσουν, εμείς όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «το γεγονός πως η Μπάμπεργκ δεν κυνηγά την πρόκριση, αυτό είναι πιο επικίνδυνο αφού θα έρθουν να παίξουν χωρίς πίεση. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε με ένταση και να πάρουμε το παιχνίδι που θέλουμε».

Για τον ίδιο και το πώς νιώθει είπε ότι,«νιώθω όλο και καλύτερα. Δεν νομίζω ότι είμαι στο 100% ακόμα αλλά προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα κυρίως μέσα από την άμυνα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά για να φτάσω στο 100%».

Μιλουτίνοφ: «Θέλουμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι»

1869056

Ο Σέρβος σέντερ μιλώντας για το ματς με την γερμανική ομάδα στο ΣΕΦ, ρωτήθηκε αρχικά για την παράδοση (2-5) υπέρ των φιλοξενούμενων ανέφερε, «δεν ξέρω αυτή τη λεπτομέρεια αλλά σε αυτό το ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχει τόνισε πως, «είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε να τα κερδίζουμε όλα και αν το πάρουμε θα είναι ακόμα μία νίκη. Τίποτα παραπάνω».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπάμπεργκ ο Μιλουτίνοφ είπε πως «θα προσπαθήσουν να παίξουν καλύτερα, να αντιδράσουν με τον νέο προπονητή. Θα έρθουν έτοιμοι αλλά και εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».