Ο Γιαννακόπουλος πάει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι!

4346278

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3) παρά την τιμωρία που του έχει επιβληθεί από την Euroleague.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε το «παρών» στη σημερινή προπόνηση προκειμένου να σταθεί το πλευρό των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ, να τους εμψυχώσει και να τους συμπαρασταθεί εν όψει του μεγάλου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα φέρεται αποφασισμένος να βρεθεί κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2/3) για την 24η αγωνιστική της Euroleague αγνοώντας την ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα για 5 μήνες που του έχει επιβληθεί, κάτι που ενδεχομένως κοστίσει τόσο στον ίδιο όσο και στον Παναθηναϊκό.

Η Euroleague είχε τιμωρήσει αρχικώς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με αποκλεισμό ενός χρόνου, με τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού να κάνει έφεση. Η διοργανώτρια αρχή απέρριψε αρχικώς το αίτημα ολικής διαγραφής της ποινής και αντ' αυτού τη μείωσε στους 5 μήνες, επιβάλλοντας πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ. Θυμίζουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό 18 μέρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τους Πειραιώτες!