Βιδορέτα: «Φοβερή ποιότητα το ρόστερ του Ολυμπιακού» (vid)

tx

Ο προπονητής της Βαλένθια μίλησε για την αναμέτρηση του ΣΕΦ, χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό μία από τις καλύτερες ομάδες της physical game και εξήγησε ότι η δική του ομάδα πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένη για να έχει ελπίδες για τη νίκη.

 Ο Τσους Βιδορέτα αρχικά τόνισε ότι «γνωρίζουμε καλά ότι θα παίξουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η οποία έχει κάνει κάποια μεγάλα ματς τελευταία. Κέρδισε με εμφατικό τρόπο την Μακάμπι και τη Φενέρ αλλά εμείς ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και αποτελεσματικοί στη ρακέτα. Να μην αφήσουμε εύκολα καλάθια και παράλληλα να ελέγξουμε τα ριμπάουντ...»

Στη συνέχεια ο τεχνικός της Βαλένθια είπε ότι «ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε από τα δύο εντός έδρας παιχνίδια του. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο physical game. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της EuroLeague στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού».

Και κατέληξε: «Οι Σπανούλης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αν και όλη η ομάδα διαθέτει εξαιρετική ποιότητα. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά απέναντί τους ωστόσο δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτούς».