Αλόνσο: «Περήφανος που εκπροσώπησα την Μπαρτσελόνα»

sito 1

O Σίτο Αλόνσο αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι είναι περήφανος που υπήρξε μέλος των «μπλαουγκράνα» έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

 Ο Ισπανός τεχνικός στην σχετική δήλωση που έκανε για την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα δήλωσε αρχικά ότι «δεν είναι ποτέ ωραίο να αφήνεις ένα σχέδιο στη μέση, αλλά είναι προφανές πως τα άμεσα αποτελέσματα καθορίζουν κατά πόσο θα είναι δουλειά με βάθος χρόνου ή όχι».

Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την ευκαιρία να εκπροσωπήσω μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Θέλω να αποχαιρετήσω τους φιλάθλους μας, οι οποίοι πάντα ήταν δίπλα μας και μας υποστήριζαν και αναγνώρισαν την προσπάθειά μας, ακόμα και τις στιγμές που τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θέλαμε.»

Για να καταλήξει: «Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους εργάζονται στην ομάδα, από οποιοδήποτε πόστο, τους προπονητές και τους παίκτες , στους οποίους είδα από πολύ κοντά τον ενθουσιασμό για κάθε προπόνηση και κάθε αναμέτρηση. Επίσης και στην Μπαρτσελόνα Β. Λέω αντίο και καλύ τύχη στην ομάδα και ελπίζω αυτή η αλλαγή να φέρει τον αυξήσει τον ενθουσιασμό και το όραμα ώστε να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια».