Παίκτης του Χουγκάζ στον Πανιώνιο

maknili

Ο Κρις ΜακΝίλι θα είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Κλιντ Στέιντλ στον Πανιώνιο και ο Αμερικανός παίκτης αγωνιζόταν στην Αυστριακή  Όμπερβαρτ, εκεί όπου είναι προπονητής ο Κρις Χουγκάζ.

Ο τελευταίος ενημέρωσε τον ΜακΝιλι για τη νέα του ομάδα, κάτι που φαίνεται και από τις πρώτες του δηλώσεις.

«Γνωρίζω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό. Μίλησα με τον πρώην προπονητή μου, Κρις Χουγκάζ και μου έδωσε τις καλύτερες συστάσεις για τον Πανιώνιο, στον οποίο ήταν παίκτης και προπονητής του. Με παρότρυνε να παίξω στον Πανιώνιο.
Ξέρω ότι ο βασικός στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην Α1 κατηγορία, ύστερα από δυο χρόνια απουσίας. Μπορεί ο Πανιώνιος να μην έχει νικήσει σε 4 αγώνες, αλλά η απογοήτευση είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος.

Η ομάδα χρειάζεται restart και είμαι εδώ για να προσφέρω πολύπλευρα σε άμυνα και επίθεση. Έχω μάθει να παίζω γρήγορα και στο τρανζίσιον, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι χρειάζεται να προσαρμοστώ σε σκεπτόμενο μπάσκετ και να μάθω τα συστήματα της ομάδας.
Ο Χουγκάζ μου μίλησε για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι της ομάδας και ανυπομονώ να την γνωρίσω στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας».

Ο 25χρονος Κρις ΜακΝιλι έχει ύψος 1.93 και την περασμένη περίοδο με την Όμπερβαρτ, είχε σε 42 αγώνες μ. όρο 16 π., 4.3 ριμπ., και 44% στα τρίποντα, ενώ στο Eurocup σε 10 αγώνες, 15,3 π., 3,8 ριμπ., 45% τρίποντα)