Παπαθεοδώρου: «Δεν ξέρω γιατί μας έλεγαν φαβορί»

 

1763650

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, παραδέχθηκε πως η ήττα από τον Άρη ήταν δίκαιη, αναφέρθηκε στην απουσία του Κόνιαρη και στάθηκε στην επιθυμία των «κίτρινων».  

 «Ήταν δίκαιη η νίκη του Άρη διότι έδειξε μεγαλύτερη επιθυμία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι αυτό παίζει σημαντικότερο ρόλο από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Είναι ξεκάθαρο ότι χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δεχθήκαμε πολλούς αιφνιδιασμούς στο πρώτο ημίχρονο, νομίζω 14 πόντους. Αυτό το νούμερο δεν καλύπτεται εύκολα, παρότι στην ομαδική άμυνα δεν είχαμε μεγάλα προβλήματα. Η επιθυμία του Άρη να τρέξει πιο γρήγορα από εμάς τους έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσουν προβάδισμα σε όλο το παιχνίδι και για μας ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να φτιάξουμε μια ομάδα τόσο γρήγορα που να παίζει τόσο ποιοτικό μπάσκετ. Θέλουμε χρόνο αλλά σήμερα δεν δείξαμε την ενέργειά μας και θέληση» εξήγησε μετά την ήττα από τον Άρη στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την απουσία του Κόνιαρη, είπε: «Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό το κομμάτι. Μας έλειψε ένας παίκτης που βγάζει ενέργεια και είναι βασικός. Δεν θέλω να το προβάλω σαν δικαιολογία. Αν είχαμε τα άλλα συστατικά όπως ενέργεια και θέλησε, θα διεκδικούσαμε τη νίκη. Θα το συζητήσω με τους παίκτες, γιατί δεν τα είχαμε. Ειδικά σ’ ένα ντέρμπι αυτά τα στοιχεία είναι πρωτεύοντα και πρέπει να υπάρχουν χωρίς διαπραγμάτευση».

Για τον τραυματισμό του Τζόουνς, είπε: «Το πιο πιθανό να είναι μυικός σπασμός από την ένταση».