Γιαννάκης: «Δεν έγινε κάτι, μια νίκη κάναμε»

1763790

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχολίασε την πρόκριση του Άρη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ενώ αναφέρθηκε στον Νίκο Γκάλη και το κατάμεστο Παλέ.  

«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ήταν σε καλό επίπεδο αλλά είχαμε θέληση, πάθος και συγκέντρωση. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε τα ατού του ΠΑΟΚ από το παιχνίδι με πίεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Νομίζω ότι τα καταφέραμε πολύ καλά αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο στην προσπάθειά μας να ελέγξουμε το παιχνίδι κάναμε εύκολα λάθη πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε για να μην τα επαναλάβουμε. Θεωρώ όμως ότι εξέγξαμε τον ρυθμό και τον αγώνα. Κάναμε κάποια αβίαστα λάθη» εξήγησε αρχικώς ο κόουτς του Άρη.

«Δεν έγινε κάτι, μια νίκη κάναμε. Θα παίξουμε κι άλλα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους. Είχαμε πολύ λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε. Ο ψηλός ήρθε χθες, ο άλλος γκαρντ πριν από λίγες ημέρες αλλά πιστεύω ότι – αν έχουμε χρόνο – η συνέχεια θα μας βοηθήσει και να σκεφτόμαστε το πως θα γινόμαστε καλύτεροι και όχι απλά τη νίκη. Θέλουμε να αυξήσουμε τον χρόνο όπου θα είμαστε καλοί και να έχουμε πιο καθαρό μυαλό όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Είναι μια καλή νίκη αλλά τίποτε περισσότερο. Αυτό το παιχνίδι μας έδειξε αδυναμίες».

Σε ερώτηση για το πώς έζησε τη δική του επιστροφή σ' ένα γεμάτο γήπεδο, απάντησε: «Είναι αλήθεια ότι είχαμε να κάνουμε μια δύσκολη προσπάθεια. Έχω όμως εμπιστοσύνη στα παιδιά και στον κόσμο που αγαπάει στα δύσκολα την ομάδα. Σήμερα όλοι είμαστε ικανοποιημένοι, κάποιοι ενθουσιασμένοι, αλλά θέλω να πω ότι κάναμε απλά μια νίκη. Βγάλαμε τον αντίπαλο από τον ρυθμό του.