«Με διακοπή συμβολαίου απειλούνται οι 3 από τους 4 ξενύχτηδες!»

pann 0

Οι Καλάθης, Σίνγκλετον και Γκιστ απειλούνται με διακοπή συμβολαίου για τα... νυχτοπερπατήματα στη Μόσχα, ενώ σε καλύτερη μοίρα είναι ο Ρίβερς.  

 Οι άνθρωποι του τριφυλλιού σκέφτονται να πάρουν αυστηρά μέτρα με σκοπό να τιμωρήσουν τους 4 ξενύχτηδες της Μόσχας, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα.

Οι Τσάβι Πασκουάλ και Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχουν δυσαρεστηθεί έντονα με αυτό το περιστατικό με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων να ανεβάσει ποστάρισμα στο instagram με... ποδήλατα, αναφερόμενος στην γνωστή ιστορία με το πούλμαν. Σήμερα έκανε νέο σχόλιο, τονίζοντας πως δεν γίνεται να παίζει κανείς με την εικόνα της ομάδας.

Έτσι σύμφωνα με την «Πράσινη» εξετάζεται ακόμα και η λύση του συμβολαίου για τους Καλάθη, Γκιστ και Σίνγκλετον, οι οποίοι είναι υπότροποι, κάτι που δεν ισχύει με τον Ρίβερς, ο οποίος δεν έχει ξαναμπλεχτεί σε παρόμοιο κρούσμα στο παρελθόν.

Η εφημερίδα αναφέρει: «δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί βαρύτατη τιμωρία, που μπορεί να φτάσει μέχρι και στη διαδικασία διακοπής συμβολαίου για τους Καλάθη, Σίνγκλετον και Γκιστ, οι οποίοι εξακολουθούν να κινούνται εκτός κανονισμών, ενώ για τον Ρίβερς το πιθανότερο είναι να επιβληθεί βαρύτατο πρόστιμο, καθώς δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα στο παρελθόν της θητείας του με την πράσινη φανέλα».