"Ερυθρόλευκο" το διεθνές τουρνουά

olympiakos toyrnoya

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά «2nd International Olympiacos Tournament» που  έγινε στη Γλυφάδα και ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Δημήτρη Μπσούρη.

Στον τρίτο αγώνα νίκησε και τη Ρωσική Σπάρτακ (79-57), με κορυφαία την Ιβόν Άντερσον (22 π., 3/4 τριπ., 5/9 διπ., 3/3 βολ., 3 ασ.., 5 κλ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  (Ελένη Καπογιάννη): Μάζιτς, Σταμάτη 3 (1 ), Χατζηνικολάου 11, Μάλτση 15 (3 .), Σωτηρίου 4, Άντερσον 22 (3/), Μακόλι 16 (10 ριμπ.), Σπυριδοπούλου 2  Κοσμά , Μπαλτά, Καλτσίδου 6.

ΣΠΑΡΤΑΚ (Σεργκέι Ντανίλιν): Νουριντίνοβα 2, Νταβίντοβα 4, Ογκούν, Κολοσοβσκάϊα 5, Σίμονς 8,  Πατσούρινα 3, Οσίποβα 12, Ντόγκιτς 7, Σαϊφιουλίνα 2, Γκλάντκοβα 11, Ρεμπνίκοβα 3.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός απένειμε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του Δημήτρη Μπαρούρη στη μνήμη του οποίου διοργανώθηκε το τουρνουά. Η Σπαρτάκ με τη σειρά της μέσω του manager της κ. Κωστάλα απένειμε πλακέτα τόσο στην οικογένεια του Δημήτρη Μπασούρη όσο και στον Ολυμπιακό για τη διοργάνωση.

Επίσης έδωσε στις Εβίνα Μάλστη και Στέλλα Καλτσίδου φανέλα της Ρωσικής ομάδας με τα ονόματα τους, στην μεν Μάλτση γιατί προσπάθησε δυο  φορές να την πάρει στην Σπαρτάκ χωρίς να αποσπάσει τελικά την υπογραφή της και στην Καλτσίδου καθώς δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο παρά τους δυο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που είχε στην καριέρα της.