Πασκουάλ: «Το έβδομο αστέρι με... νέα ελαστικά!»

vst 2053

Στο περιθώριο της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με χορηγό εταιρεία ελαστικών, ο ΤσάβιΠασκουάλ έδωσε σαφές... μήνυμα για τη νέα σεζόν!

 Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods παρουσίασε τη χορηγία με την εταιρεία ελαστικών «Toyo Tires» η οποία θα εμφανίζεται στο σορτσάκι των νταμπλούχων και ο ΤσάβιΠασκουάλ είχε την ατάκα... έτοιμη!

Μάλιστα έκανε και έναν διαφορετικό παραλληλισμό με την... Λέστερ και ευχήθηκε να είναι το ίδιο γούρικος ο χορηγός, όπως ήταν και πρόπερσι με την αγγλική ομάδα!

«Είμαι πολύ ευτυχής που είμαι εδώ, ειδικά με τους νέους μας συνεργάτες. Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για τη συνεργασία. Η Toyo είναι μέλος της οικογένειάς μας και την καλωσορίζω. Πιστεύω πολλές από τις αξίες όπου στηρίζεται, τις μοιραζόμαστε. Ελπίζω να έχουν την ίδια επιτυχία όπως όταν ξεκίνησαν στη Λέστερ, που πήρε το πρωτάθλημα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Ελπίζω κι εμείς κόντρα σε όλα να βάλουμε το έβδομο αστέρι» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι πιο γρήγορη η ομάδα με τα νέα «ελαστικά», ήτοι τα νέα αποκτήματα, ο Καταλανός προπονητής, τόνισε: «Ευχαριστούμε όλα τα ελαστικά που είχαμε πέρυσι. Τόσο σε αυτά που συνεχίζουν, όσο και σε αυτά που δεν συνεχίζουν. Τώρα έχουμε κάποια νέα ελαστικά που πρέπει να τα προσαρμόσουμε σε εμάς. Να δούμε πως νιώθουμε οδηγώντας τα και να κατορθώσουμε ένα τελικό όχημα. Πέρυσι ήμασταν πολύ γρήγοροι, περισσότερο από την ποιότητα και φέτος θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι».

Όσον αφορά την εμφάνιση του Θανάση Αντετοκούνμπο και το τι περιμένει από τον Έλληνα φόργουορντ, είπε: «Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην Εθνική και δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Ελπίζουμε να τα πάει καλά σε όλο το τουρνουά και είμαστε ενθουσιασμένοι αναμένοντας να δουλέψει μαζί μας και να τον βοηθήσουμε να γίνει καλύτερος, όπως κι αυτός για να γίνουμε εμείς καλύτεροι».

Και τέλος ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει σε πιθανή διασταύρωση Ελλάδας-Ισπανίας: «Δεν ξέρουμε αν θα τεθούν αντιμέτωπες. Αν συμβεί δεν θα μπορέσετε να με ρωτήσετε. Εύχομαι όλοι μας οι παίκτες μας να πάνε καλά και κάθε επιτυχία στην Εθνική».

Από τη πλευρά του, ο Άρης Χριστόπουλος, εμπορικός διευθυντής της «πράσινης» ΚΑΕ, είπε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι να συνεργαζόμαστε με εταιρίες πρωταθλήτριες στον τομέα τους. Η ΚΑΕ συνεχίζει να επενδύει στο μπάσκετ και οι εταιρίες αναγνωρίζουν την προσπάθειά μας. Θέλουμε μαζί να μείνουμε στην κορυφή».

Τέλος, ο διευθυντής μάρκετινγκ της Toyo Tires, Μάικ Ρίγκναλ, εξήγησε: «Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα της συνεργασίας μας. Για να γίνουμε μεγαλύτεροι στην Ευρώπη θέλαμε να βρούμε επιδραστικές ομάδες για να το πετύχουμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν η προφανής επιλογή για εμάς. Στόχος μας είναι το όνομα να μπει σε κάθε νοικοκυριό και ο Παναθηναϊκός θα μας βοηθήσει σε αυτό. Είδα ότι έχει πλούσια ιστορία, με 36 πρωταθλήματα, 17 κύπελλα και έξι αστέρια στη φανέλα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να γίνεται συνεχώς καλύτερος και μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες. Ο Παναθηναϊκός να κάνει ό,τι κάνει ήδη. Να προσπαθεί πάντα να είναι στην κορυφή».