Πρίντεζης: «Χωρίς διάρκεια, δεν θα έχουμε τύχη...»

1739766

Στον παράγοντα «διάρκεια» εστίασε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του αγώνα με την Ισλανδία.

 Συγκεκριμένα, ο 32χρονος φόργουορντ, τόνισε: 

«Η αλήθεια είναι πως καθ\ όλη την προετοιμασία δεν δείξαμε διάρκεια και πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό γιατί με σοβαρές ομάδες θα έχουμε πρόβλημα. Ξεκινήσαμε καλά αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Η Ισλανδία είναι ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη αλλά πήραμε τη νίκη σε ένα περίεργο παιχνίδι.

Ο κόουτς μας είπε πως αν έχουμε εγωισμό θα πρέπει να μπούμε μέσα και να παίξουμε με μυαλό ακι συγκέντρωση. Ο καθένας ομαδικά και ατομικά. Στο πρώτο παιχνίδι με την Ρουμανία στην Πάτρα έτσι έγινε. Σε ένα τουρνουά, που μακάρι να φτάσουμε στα νοκ άουτ, είναι κάτι που πρέπει να το βελτιώσεις.

Κατ΄αρχάς πρέπει να πιέσουμε περισσότεροι τη μπάλα. Βάλαμε κάποια καλάθια στον αιφνιδιασμό και αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε για να ανοίγουμε το ρυθμό. Βοήθησαν και κάποιοι παίκτες και ήταν αυτό που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη.

Το θέμα είναι να δείξουμε παραπάνω διάρκεια. Αν δεν έχουμε διάρκεια με καλύτερες ομάδες δεν θα έχουμε τύχη. Αν έχουμε διάρκεια θα στοχεύσουμε ακόμα ψηλότερα. Μακάρι να το βελτιώνουμε και να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι».