Φιλικά στο ΟΑΚΑ με παρουσία του κόσμου ο Παναθηναϊκός

11 proponisi kae pao

Πολλά και δυνατά φιλικά θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της προετοιμασίας, με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ να διεξάγεται στις 15 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Ούνικς Καζάν.

Βέβαια δεν πρόκειται να δώσουν άμεσα το «παρών» οι διεθνείς ΚαλάθηςΑντετοκούνμπο και Παππάς, όπως επίσης και ο τραυματίας Λούκας Λεκαβίτσιους.

Οι παίκτες της Εθνικής θα ενσωματωθούν στην ομάδα μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την ομάδα και εκτός απροόπτου θα είναι στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ στις 22 Σεπτεμβρίου για το φιλικό με την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στις 15/9 με την Ούνικς Καζάν και στις 17/9 με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε δύο δυνατά «τεστ» που θα γίνουν παρουσία κόσμου.

Εκεί οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να δουν από κοντά και τα νέα αποκτήματα της ομάδας, όπως τους ΌγκουστΝτένμονΒουγιούκαΜήτογλου και ίσως και του Ματ Λοτζέσκι

AdTech AdΣτη συνέχεια θα υποδεχθεί δύο φορές την Αναντολού Εφές στις 22 και στις 24 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο από τα δύο θα γίνει παρουσία φιλάθλων, ενώ το δεύτερο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Βέβαια το πρώτο φιλικό «ξεμούδιασμα» θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο και θα έχει προπονητικό χαρακτήρα απέναντι στο Περιστέρι, ενώ την Δευτέρα (4/9) η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει για την Καστοριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Το επόμενο Σάββατο (9/9) οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη σε ένα φιλικό ματς χωρίς την παρουσία φιλάθλων στο κλειστό του Άργους Ορεστικού.

Τέλος, το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου οι «πράσινοι» θα βρίσκονται στη Μόσχα ώστε να συμμετάσχουν στο τουρνουά «Gomelsky Cup» με τη συμμετοχή της διοργανώτριας ΤΣΣΚΑ, της Χίμκι και της Νταρουσάφακα.

Σε αυτό το τουρνουά η ομάδα θα είναι πλήρης, κάνοντας την πρόβα για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το κύπελλο Ελλάδας.