Γκιστ: «Βήμα-βήμα για το Triple Crown» (vid)

PROTI KAE PAO 08

Ο ΤζέιμςΓκιστ αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που έρχεται και εξήγησε μεταξύ άλλων ότι στόχος της ομάδας είναι μόνο η κατάκτηση όλων των τίτλων.

Μιλώντας στην κάμερα του paobc.gr ο Αμερικανός φόργουορντ δεν αρνήθηκε ότι οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί ωστόσο φρόντισε να κρατήσει... χαμηλά τη μπάλα εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας.

«Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, δε μπορώ να πω ότι κάποια χρονιά έμοιαζε με κάποια άλλη. Η ενέργεια είναι πάντα ίδια όμως όταν αρχίζει η σεζόν καθώς ετοιμαζόμαστε για μια μεγάλη και -εύχομαι- επιτυχημένη χρονιά», δήλωσε αρχικά ο Τζέιμς Γκιστ και συνέχισε σχετικά με τους στόχους της ομάδας:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και επιδιώκουμε μεγάλα πράγματα, πρωταθλήματα τα οποία πάντα αποτελούν το στόχο μας».

Αναφορικά με τον κόσμο του «τριφυλλιού» και το «καυτό» ΟΑΚΑ, είπε: «Το να επιστρέφεις σε αυτή την ατμόσφαιρα είναι υπέροχο αλλά κάθε χρόνο βιώνεις μια διαφορετική κατάσταση, δεν ξέρεις τι να περιμένεις κι αυτό είναι το συναρπαστικό με το μπάσκετ».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας: «Στόχος είναι η νίκη, αυτή είναι η νοοτροπία σε έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Μόνο η νίκη είναι αποδεκτή ενώ η ήττα όχι. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά θέλει προσοχή αλλά ο στόχος μας φέτος είναι σίγουρα να κερδίζουμε και γνωρίζω ότι ο στόχος των φιλάθλων μας είναι το Triple Crown, ας το πάμε βήμα-βήμα».