Όλοι οι "πράσινοι" στην Αθήνα

ogast lptzeski

Τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, Μάρκους Ντένμαν, Ζακ Όγκαστ, Ματ Λοτζέσκι και ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ, βρίσκονται από σήμερα στην Αθήνα και από αύριο ξεκινάει η προετοιμασία των «νταμπλούχων» Ελλάδας.

Ορεξάτος και γεμάτος από αυτοπεποίθηση ήρθε ο Ογκαστ που περιμένει την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου του και την παρουσία του στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

"Ήρθα για να προσπαθήσω να κερδίσω τίτλους. Θα δώσω ενέργεια, θα μπλοκάρω σουτ και θα πάρω ριμπάουντ, θα κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ –τόνισε ο ομογενής παίκτης.

Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα και την Αθήνα. Είχα κάποιες ευκαιρίες για να παίξω στο ΝΒΑ, αλλά τις προσπέρασα για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ, γνωρίζω ότι το αποκαλούν πράσινη κόλαση.

Η περσινή σεζόν με βοήθησε να προσαρμοστώ και να προετοιμαστώ για τη φετινή χρονιά. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη δουλειά".
Μετά από τέσσερα χρονιά στον Ολυμπιακό, ο Μάτ Λοτζέσκι με τα «πράσινα» πλέον, δήλωσε στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή του από την Αμερική.

"Είμαι συγκεντρωμένος στο μπάσκετ, περιμένω να δω τι θα φέρει το μέλλον. Θέλω να προσαρμοστώ και να νιώσω άνετα στη νέα μου ομάδα». Έκανα πολλές θεραπείες, προπονήθηκα και προσπάθησα να προετοιμάσω τον εαυτό μου για την επιστροφή στην Ελλάδα την οποία αγάπησα στα πρώτα τέσσερα χρόνια. Η Ελλάδα είναι φανταστική για μένα,  τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Θέλαμε να μείνουμε εδώ. Πλέον αισθάνομαι καλά. Δεν είμαι στο 100%, όμως θα είμαι όταν ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες".