«Καμία πρόταση από επενδυτή, ξανά ο Άρης στην κορυφή!»

laskaris1

Η οικογένεια Λάσκαρη προχώρησε σε γραπτή δήλωση ξεκαθαρίζοντας ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία πρόταση από επενδυτή, ενώ εξήγησε ότι με την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη θέλει να φέρει τον Άρη στην κορυφή.

Αναλυτικά η δήλωση της οικογένειας Λάσκαρη

«Με ιδιαίτερη προσοχή, νηφαλιότητα και μακριά από κάθε είδους διαρροές, όπως έχουμε πράξει από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τις τύχες της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., σε μια εξαιρετικά δυσχερή συγκυρία, εξακολουθούμε να ασκούμε τη διοίκηση της ομάδας και να σχεδιάζουμε προσεκτικά τις κινήσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε όλα τα επίπεδα. 

Σκοπός της ανακοίνωσης, δεν είναι ούτε η αντιπαράθεση με κανέναν - δεν βλέπουμε με ποιον θα μπορούσαμε να αντιπαρατεθούμε άλλωστε - ούτε η δημιουργία εντυπώσεων, γιατί δε νιώθουμε την ανάγκη να δείξουμε ποιοι είμαστε. Το δείχνουν τα περισσότερα από 3.000.000 ευρώ που έχουμε βάλει στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και η αναβάθμιση του τεράστιου brand ΑΡΗΣ τα δυο τελευταία χρόνια, γεγονότα τα οποία ο κόσμος της ομάδας αντιλήφθηκε αμέσως, αγκαλιάζοντας την προσπάθεια και κορυφώνοντας τη συμπαράστασή του, όπως μόνον αυτός ξέρει.

Είμαστε εμείς που πρώτοι από όλους και χωρίς να επιτρέψουμε στις φήμες να "δηλητηριάσουν" το κλίμα και τη νοοτροπία οικογένειας που εμφυσήσαμε στο club, οι ίδιοι που αρχικά μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας και μετά σε συνέντευξη Τύπου, παραδεχθήκαμε ότι υπάρχει προσωρινό πρόβλημα ρευστότητας, καλώντας όλες τις υγιείς δυνάμεις να συμβάλουν προς την κατεύθυνση αυτή, με σεβασμό πρώτα απ' όλα στην ομάδα, την ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε και την ιδιοκτησία της. Ο σεβασμός, απαιτεί και προϋποθέτει την εμπιστευτικότητα των κινήσεων, τη δε πραγματοποίηση τους να γίνεται μέσα και μόνο από τους θεσμούς και τα όργανα της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε προς όλο τον κόσμο του ΑΡΗ, ότι καμία επενδυτική πρόταση δεν έχει φτάσει στα χέρια μας. Θα επιθυμούσαμε οι υποψήφιοι επενδυτές εάν μας προσεγγίσουν, να το κάνουν με τον τρόπο που πράξαμε εμείς, όταν το 2015 καταθέσαμε σε μικρό χρονικό διάστημα 1.000.000 ευρώ. Η εταιρία στις 30.06.2017 (ημερομηνία κατά την οποία έκλεισε το αγωνιστικό έτος), παρουσίασε το λιγότερο χρέος προς το Δημόσιο τα τελευταία 6 χρόνια. Με έκπληξη είδαμε ότι κάποιοι έχουν τόσο καλές λογιστικές γνώσεις, ώστε να είναι σε θέση να υπολογίσουν μελλοντικές υποχρεώσεις και να δηλώσουν ότι το χρέος έχει φτάσει στα 3.300.000 ευρώ.

AdTech AdΠαραγνωρίζουν ότι στο αγωνιστικό κομμάτι, με την πρόσληψη του πολυνίκη και πλέον εμβληματικού Έλληνα προπονητή, δώσαμε το στίγμα των στόχων μας για την επόμενη χρονιά: Να δημιουργηθεί μια αξιόμαχη και υψηλού επιπέδου ομάδα, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια προχωρώντας στην στελέχωσή της με βάση τις υποδείξεις, τον σχεδιασμό και τις επιθυμίες του προπονητή μας, Παναγιώτη Γιαννάκη. Δεν πρόκειται να αναλωθούμε σε κινήσεις εντυπωσιασμού, διότι δεν αισθανόμαστε ότι αυτό συνάδει με τη διοικητική και αγωνιστική μας φιλοσοφία κι αυτό πιστεύουμε ότι επιθυμεί και ο κόσμος του ΑΡΗ, του οποίου τη στήριξη νιώθουμε δίπλα μας κάθε στιγμή περισσότερο από ποτέ.

Ο Αυτοκράτορας θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην κορυφή!!

Οικογένεια Λάσκαρη»