Τιλί: «Θα μάθω από τον Πρίντεζη» (vid)

1715670

 Ο Κιμ Τιλί παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος, έτοιμος να μάθει από τον Γιώργο Πρίντεζη κι έθεσε μεγάλους στόχους ενόψει της νέας σεζόν: «Ό,τι μπορώ για να πάρουμε την Euroleague»

 Ο Γάλλος φόργουορντ συστήθηκε στους δημοσιογράφους κι αρχικά ανέφερε για τη νέα του ομάδα και τις πρώτες ώρες στην χώρα μας:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Έφτασα το πρωί είδα τον χώρο του γηπέδου, τ' αποδυτήρια. Όλα αυτά έφεραν συναισθήματα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη, αν όχι το μεγαλύτερο και είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ» και συνέχισε για τη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους»:

«Από τη στιγμή που έλαβα την πρόταση, ως τη στιγμή που την αποδέχτηκα πέρασαν δύο μέρες. Ήταν εξαιρετική η πρόταση και με έκανε να αποφασίσω πολύ γρήγορα».

Για το τι είπε με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Σφαιρόπουλο: «Είχα μια πολύ καλή συζήτηση με τον κόουτς Σφαιρόπουλο όπως και στη συνέχεια με τον Βασίλη Σπανούλη. Μιλήσαμε για πολύ ώρα και μου είπε να έρθω στην ομάδα. Έτσι πήρα την απόφασή μου και μίλησα με τον ατζέντη μου».

AdTech Ad

Όσο για το ότι θα είναι συμπαίκτης με τον Γιώργο Πρίντεζη: «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια. Είναι πολύ έμπειρος και είμαι ενθουσιασμένος που θα μάθω από αυτόν και θα παίζω μαζί του».

Για τον κόσμο: «Έχω λάβει πολλά μηνύματα από τον κόσμο και είναι κίνητρο για μένα να δώσω ό,τι μπορώ στην ομάδα».

Για τους στόχους του με τον Ολυμπιακό: «Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα και στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Euroleague. Ως το Final Four και να κερδίσουμε την Euroleague. Και πρέπει να βοηθήσω την ομάδα να τους πετύχει».