Ο Παπαδόπουλος στην Giannakis Academy (pics)

giannakis papadopoulos

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ήταν ο καλεσμένος με τον οποίο έπεσε η αυλαία της δεύτερης περιόδου του «Giannakis Academy» στη Χαλκιδική.

Ο άλλος σέντερ της Εθνικής μας ομάδας με την επίσκεψη του ολοκλήρωσε το camp στην «Skouras Sports Camp» και παρέδωσε την σκυτάλη στην Αθήνα.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος κέρδισε τα παιδιά με την αμεσότητα του και δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις που του τέθηκαν. Αυτό που υπογράμμισε είναι ότι «μέσα από το μπάσκετ έκανα τις δυνατότητες φιλίες».

Τις χαρακτήρισε μάλιστα «σαν δεσμούς οικογένειας« για αυτό και προέτρεψε τα παιδιά «να σέβονται και να αγαπούν αντιπάλους και συμπαίκτες». Παράλληλα ο  «Λάζος» εξήγησε σε όλα τα παιδιά τα μεγάλα οφέλη που θα έχουν δημιουργώντας ένα προφίλ στο Athleda, την πρωτοποριακή πλατφόρμα δικτύωσης ομάδων και παικτών.

Όπως ανέφερε επίσης το δελτίο τύπου «το πρώτο μέρος του "Giannakis Adacemy" στην Χαλκιδική ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα παιδιά που πήραν μέρος διδάχτηκαν τα μυστικά του μπάσκετ, άκουσαν τις συμβουλές του Παναγιώτη Γιαννάκη και των έμπειρων προπονητών και κυρίως διδάχτηκαν πως μπορούν να απολαμβάνουν και να αγαπούν το παιχνίδι, παίρνοντας παράλληλα μαθήματα για το πως μπορούν να γίνονται καθημερινά καλύτεροι σε ότι και αν κάνουν»,