Μένει μέχρι να... φύγει ο Τζορτζ στην Ιντιάνα!

paul 0

Στην Ιντιανάπολις το έχουν πάρει απόφαση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις όσον αφορά το θέμα αποχώρησης του Πολ Τζορτζ!

Μπορεί να μην έγινε κάτι κατά τη διάρκεια του draft στο ΝΒΑ ωστόσο είναι θέμα... χρόνου η αποχώρηση του Πολ Τζορτζ από τους Πέισερς.

Ο νέος πρόεδρος της ομάδας (μετά την αποχώρηση του Λάρι Μπερντ), Κέβιν Πρίτσαρντ άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για μένα, ήταν μια μεγάλη γροθιά στο στομάχι. Δεν φέραμε εμείς τα πράγματα σε αυτήν την κατάσταση. Εκείνος το έκανε» και συνέχισε:

«Ο Πολ είναι ένας ιδιαίτερος παίκτης. Φέρθηκε πολύ καλά στον οργανισμό των Πέισερς. Στις συζητήσεις που κάναμε, μας έλεγε ότι ήθελε να είναι νικητής στην Ιντιάνα. Και πραγματικά ήταν μια γροθιά στο στομάχι τα όσα είπε. Τώρα ζυγίζουμε τα πράγματα και θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που να κερδίζει. Και φυσικά να βρίσκονται κοντά μας, παίκτες που πραγματικά το θέλουν».

Ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Πολ Τζορτζ και όπως έλεγε στο περιθώριο του draft θα είναι πολύ απαιτητικός όσον αφορά τα ανταλλάγματα.