Ο Ρογκαβόπουλος στην Αμερική για το μεγάλο όνειρο

rogkavopoulosΤην Μεγάλη Παρασκευή στη Ν. Υόρκη το ελληνικό μπάσκετ θα έχει τη δική του εκπροσώπηση στο International Game του Jordan Brand Classic.

Ο 16χρονος Νίκος Ρογκαβόπουλος, θα είναι ένας από τους 10 Ευρωπαίους  παίκτες γεννημένους το 2001, που θα πάρουν μέρος σ’  αυτόν τον ετήσιο αγώνα. Φέτος ήταν η σειρά του, μιας και πέρυσι είχε πάρει πάλι μέρος στις επιλογές που έγιναν στην Ευρώπη και  ως μικρότερος (μετείχαν οι γεννημένοι το 2000), «κόπηκε» την τελευταία στιγμή.

Θα είναι ο τέταρτος Έλληνας παίκτης μετά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Δημήτρη Μωραΐτη, που παίρνει μέρος σ’  αυτόν τον αγώνα και θα συναγωνιστεί με τους καλύτερους Ευρωπαίους της ηλικίας του. 

Ο Νίκο Ρογκαβόπουλο, που αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια ομάδα παίδων του Δούκα και είναι αυτή τη στιγμή ένας εξελίξιμος παίκτης με μεγάλες, αναχώρησε σήμερα το πρωί για το Άμστερνταμ (μαζί με τον εκπρόσωπό του Μάριο Ολύμπιο) για να ενσωματωθεί με τους άλλους εννιά παίκτες και από εκεί θα ταξιδεύσουν για τη Ν. Υόρκη. '

Οι υπόλοιποι παίκτες που έχουν επιλεγεί είναι οι: Tom Digbeu (Γαλλία, Μπαρτσελόνα), Kareem Queeley (Μεγάλη Βρετανία, Ρεάλ Μαδρίτης), Jaime Pradilla (Ισπανία, Σαραγόσα), Gregor Glas (Σλοβενία, Πριμόρσκα), Kilian Hayes (Γαλλία, Σολέ), Karlo Matkovic (Κροατία, Τσεντεβίτα), Theo Maledon (Γαλλία, CFBB), Kay Bruhnke (Γερμανία, Μπάμπεργκ) και Tristan Enaruma (Ολλανδία, CBA Amsterdam).