Τέλος ο Μαρκόπουλος από τη Δόξα Λευκάδας

1 markopoulos xaris telos

Παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της Δόξας Λευκάδας αποτελεί ο Χάρης Μαρκόπουλος όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τους νεοφώτιστους.

Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε το περασμένο καλοκαίρι το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει την ομάδα του νησιού των Επτανήσων στην Basket League, αλλά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, καθώς η Δόξα έμαθε μόλις έξι μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ ότι θα αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και μέχρι το τέλος της σεζόν θα την καθοδηγήσει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του Μαρκόπουλου, Φώτης Τακιανός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Δόξα Λευκάδας και ο προπονητής Χάρης Μαρκόπουλος ανακοινώνουν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Η Δόξα Λευκάδας τον ευχαριστεί θερμά για την απόφαση του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδος μας σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία και για την προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Τέλος του εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χρέη Α Προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Βοηθός Προπονητή της ομάδας Φώτης Τακιανός».