"Ψήλωσε" ο Προμηθέας

tontits

Έναν έμπειρο παίκτη κοντά στο καλάθι, πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Προμηθέας Πατρών και ο Νίκος Βετούλας περιμένει από τον επόμενο κιόλας αγώνα εναντίον του ΠΑΟΚ σημαντική βοήθεια από τον Μίροσλαβ Τόντιτς, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.  Το βιογραφικό του αναφέρεται στην ανακοίνωση των «νεοφώτιστων».

"Ο 31χρονος Βόσνιος σέντερ, ο οποίος θα ενισχύσει το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα μέσα στην ρακέτα, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς αγωνιστεί σε Κολοσσό Ρόδου (2007-΄09), Ολύμπια Λάρισας (2009-'10) και Ηλυσιακό (2010-'11).

Παράλληλα, διαθέτει εμπειρία ακόμη και από την Ευρωλίγκα, καθώς την σεζόν 2014-΄15 έπαιξε στην κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Σάσαρι.

Ο Τόντιτς έχει αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Κρκα και η Γιούνιον Ολίμπια της Σλοβενίας, η Σκαϊλάνερς Φρανφκούρτης της Γερμανίας, η Σούντσβαλ Ντράγκονς της Σουηδίας, ο Αχιλλέας Καϊμακλίου της Κύπρου, η Πολιτέκνικα και η Χίμικ της Ουκρανίας, η Φορλί και η Μπρίντεζι της Ιταλίας, η Τόφας της Τουρκίας, η Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας και η Σαλόν-Ρεμς της Γαλλίας. Ο Τόντιτς έχει ύψος 2.06μ. και μπορεί να παίξει τόσο στην θέση "4", όσο και στην θέση "5".