Αλλαγή ξένου με το... καλημέρα στο Λαύριο

tairen τχονσον

Η πρώτη αλλαγή στους ξένους της Basket League, είναι... γεγονός! Ο Μπρους Μπέκφορντ δεν ικανοποίησε τον Χρήστο Σερέλη στα πρώτα φιλικά προετοιμασίας με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί και να αποτελέσει... πρόωρα παρελθόν.

Το Λαύριο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αφού είχε τον αντικαταστάτη έτοιμο! Ο λόγος για τον Τάιρεν Τζόνσον, ο οποίος αγωνίζονταν στο Βέλγιο  με την φανέλα της Όκαπι Άαλσταρ, έχοντας 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ μέσο όρο σε 27 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H KAE Λαύριο- DHI ανακοινώνει την απόκτηση του Tάιρεν Τζόνσον. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 1988 και με ύψος 2.03 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση “4”, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση “3”. Είναι απόφοιτος του Κολεγίου «Λαφαγιέτ» και την περσινή χρονιά φορούσε τη φανέλα της βελγικής Okapi Aalstar με την οποία είχε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 5 ριμπαόυντ και 2 ασίστ σε 27 αγώνες. Πέραν της βελγικής ομάδας έχει αγωνιστεί και στις γαλλικές Hyeres-Toulon και Chalons-Reims.

Παράλληλα η ΚΑΕ Λαύριο- DHI ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Μπρους Μπέκφορντ και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».