Λέει «αντίο» και ο «Τρουθ» (vid)

pierce

Μετά τους Κόμπι Μπράιαντ, Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνετ, άλλος ένας εκπρόσωπος των 90s ετοιμάζεται να πει «αντίο» από το ΝΒΑ και την ενεργό δράση! Ο λόγος για τον Πολ Πιρς, ο οποίος προανήγγειλε την αποχώρησή του το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 38χρονος φόργουορντ το ανακοίνωσε με χαρακτηριστική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Τhe Players Tribune» συγκεντρώνοντας τα φώτα επάνω του ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

«Αυτό ήταν, αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από το χώρο του μπάσκετ. Όπως σε κάθε δύσκολη απόφαση, έτσι και σε αυτή νομίζω πως πρέπει να είσαι συμφιλιωμένος με τον εαυτό σου. Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα της αποχώρησης, αλλά έχω μία ακόμα… βόλτα μπροστά μου. Μία ακόμη σεζόν. Μία ακόμη ευκαιρία.

Με τους Κλίπερς, στην πόλη που μεγάλωσα, νιώθω πως έχω αυτή την ευκαιρία σε μία σπουδαία ομάδα. Είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μετά από 18 χρονιές στο ΝΒΑ, είναι δύσκολο να πιστέψω πως θα αγωνιστώ σε κάθε γήπεδο για τελευταία φορά. Επομένως, θα απολαύσω κάθε προπόνηση, κάθε διαδρομή με το λεωφορείο, κάθε δείπνο, κάθε στιγμή που θα βγαίνω στο παρκέ. Θα κάνω ο, τι μπορώ από τη μεριά μου για να μας δώσω μία ευκαιρία για τον απόλυτο στόχο».