«Ηταν μια διδακτική ήττα»

sfairo turnoua

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να προβληματίστηκε από την εικόνα του Ολυμπιακού στον τελικό του τουρνουά στην Κρήτη, ωστόσο εξήγησε ότι γι' αυτόν τον λόγο υπάρχουν τα φιλικά. Να διορθώνονται οι αδυναμίες και να δουλεύει η ομάδα πάνω σε αυτές ενόψει των επίσημων ματς.

 «Πρόκειται για μια διδακτική ήττα για εμάς η σημερινή. Μας αιφνιδίασαν ενώ ξέραμε τι ομάδα είχαμε απέναντί μας. Σκοράρουν πολύ στο τρανζίσιον και από το επιθετικό ριμπάουντ και εμείς δεχτήκαμε πολλούς πόντους σε αυτά τα δύο κομμάτια» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε δύο φορές, αλλά η Εφές έδειξε πιο μπροστά από εμάς, πιο έτοιμη. Η Εφές τρέχει πολύ, πηγαίνει στο επιθετικό ριμπάουντ, αλλά δεν ήμασταν φρέσκοι, δεν είχαμε ενέργεια και πρέπει να δείξουμε από εδώ και μπρος μεγαλύτερη διάθεση, ενέργεια και πάθος μέσα στο παιχνίδι».

Από την πλευρά του ο Ματ Λοτζέσκι υπογράμμισε: «Καμία ήττα δεν είναι καλή, αλλά μαθαίνεις από τα λάθη σου από τέτοια ματς. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και μαθαίνουμε ακόμη αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Εχουμε χρόνο, δύο εβδομάδες ακόμη, οπότε θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε έτοιμοι».