«Ανυπομονώ να ξεκινήσω»

dixon1

Μετά την... επική του εμφάνιση απέναντι στο Μαυροβούνιο όπου μέτρησε 31 πόντους με 7/10 τρίποντα, ο Μάικ Ντίξον βρίσκεται από το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς.

«Ήταν μια μακρά σεζόν για μένα. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Τώρα είμαι... σούπερ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η σεζόν» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έχει στην κατοχή του διαβατήριο Γεωργίας.

Σχετικά με τα επτά τρίποντα που έβαλε κόντρα στο Μαυροβούνιο, πριν από μερικές ώρες, τόνισε: «Δούλεψα πάρα πολύ το σουτ μου όλο αυτό το διάστημα. Είναι αυτό που ξέρω να κάνω, αυτό για το οποίο... ζω. Υπόσχομαι πως θα το βελτιώσω ακόμα περισσότερο και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Θα είμαι έτοιμος».

Ενώ αποκάλυψε και αυτά που γνωρίζει για την Ένωση: «Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, αλλά και κάποιους πολύ καλούς ξένους. Θέλω να μπω το συντομότερο δυνατό στο κλίμα της ομάδας και να αποκτήσω οικειότητα με το προπονητικό επιτελείο. Αυτό που μετράει είναι οι νίκες».