Η βράβευση, η συγκίνηση, η αποθέωση και η... γραβάτα

diamant gianna

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods βράβευσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη για τα 12 συνεχόμενα χρόνια προσφοράς στον σύλλογο, τα περισσότερα εκ των οποίων από το πόστο του αρχηγού.

Τη στιγμή που ο 3D μπήκε στο παρκέ, το ΟΑΚΑ κόντεψε να... πέσει κάτω από τις εκδηλώσεις λατρείας των 15.000 και πλέον φίλων των «πρασίνων» που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους παίκτη. Τα φλας άστραψαν, ενώ το παρκέ μετατράπηκε σε κινηματογραφική οθόνη όπου προβλήθηκαν οι καλύτερες στιγμές του Διαμαντίδη.

«Τελικά είναι πιο εύκολο να παίζεις. Σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια και την στήριξή σας» είπε αρχικά ο Διαμαντίδης από το μικρόφωνο του σταδίου και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμή που μου κάνει αυτές τις μέρες, καθώς και προσωπικά την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Τον κύριο Παύλο, τον κύριο Θανάση, τον κύριο Δημήτρη και τον κύριο Κώστα.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες που είχα σε αυτή την ομάδα, στους προπονητές μου. Κάποιοι είναι παρόντες, κάποιοι όχι, αλλά τους αγαπώ πολύ. Σε έναν άνθρωπο που μου έδειξε τον δρόμο και θα είναι πάντα στην καρδιά μου, τον Κώστα Πιλαφίδη.

Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω και κάποιους άλλους ανθρώπους. Τον κύριο Πάρη, τον Παναγιώτη, τον κύριο Νίκο, τον κύριο Σάββατο, τον γιατρό μου τον κύριο Θανάση.

Μέσα στην καρδιά μου θα σας έχω, ευχαριστώ για όλα!»

Συγκίνηση και αποθέωση με Παύλο
Η αρχή των βραβεύσεων έγινε δια χειρός Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος πρόσφερε στον ΔΙαμαντίδη το χρυσό τριφύλλι. Το κλίμα ήταν συγκινησιακά φορτισμένο, με τον εμβληματικό πρόεδρο του «τριφυλλιού» να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας του.

Η... γραβάτα του Θανάση
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκλεψε την παράταση, αφού έβγαλε την καταπράσινη γραβάτα που φορούσε και την έβαλε γύρω από τον λαιμό του 3D, θέλοντας να του χαρίσει ένα προσωπικό του αντικείμενο.

«Θα θυμάμαι πόσα παιδάκια έκανες Παναθηναϊκούς»
Ο τελευταίος που βράβευσε τον Διαμαντίδη ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος του έδωσε κορνιζαρισμένη μια φανέλα του Παναθηναϊκού με το νούμερο 13 και τόνισε από το μικρόφωνο: «Πάντα ο σύλλογος είναι πάνω από τα φυσικά πρόσωπα. Υπάρχουν όμως κάποια πρόσωπα που πραγματικά μεγαλώνουν Παναθηναϊκούς. Αυτό που θα θυμάμαι εγώ είναι το πόσα παιδάκια έχεις κάνεις Παναθηναϊκούς».