Λάμψη στο γκαλά του Διαμαντίδη (pics)

20 PHOTO

 Πλήθος κόσμου και υψηλές προσωπικότητες βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο γκαλά του Δημήτρη Διαμαντίδη ενόψει του τουρνουά «Diamonds Are Forever», με την δημοπρασία των τριών πινάκων!

Το ποσό έφτασε στις 15.500 ευρώ και απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Τους πίνακες φιλοτέχνησε ο Νίκος Καρόκης, ο οποίος τους διέθεσε ώστε τα έσοδα να καταλήξουν σε δύο ιδρύματα της Καστοριάς, επιλογής του Διαμαντίδη (Εταιρία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό ΔΑΔ Νομού Καστοριάς & Σύλλογος Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια και φίλων αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ»).

Ο πρώτος πίνακας πουλήθηκε 4.000 ευρώ, ο δεύτερος 4.500 ευρώ, ενώ ο τρίτος έφτασε 7.000 ευρώ! Μάλιστα εκείνος που ήθελε να τον αποκτήσει ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ωστόσο κατέληξε σε συνεργάτη του!

Στο γκαλά έδωσαν το παρών, εκτός του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Παύλος Γιαννακόπουλος μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν, Μάικ Τζέιμς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Παππάς, Πέτερι Κόπονεν, Αλέξανδρος Βεζένκοφ, Νίκολα Βούιτσιτς.

Επίσης ήταν και αρκετοί άνθρωποι του μπάσκετ, όπως οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Ιωαννίδης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Οι τρεις πίνακες που δημοπρατήθηκαν...

α) Πίνακας με τίτλο "ΗΘΟΣ" 1,85 μ Χ 1,25μ , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης ,σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές του στιγμές στα γήπεδα, να βοηθά πεσμένο αντίπαλο ακρυλικό και ασήμι (4.000 ευρώ)

β) Πίνακας με τίτλο "ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ" , 2,06μ Χ 1,00μ , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην "ενορχήστρωση" της ομάδας , στο αγαπημένο του Pick 'n' Roll ακρυλικό (4.500 ευρώ)

γ) Πίνακας με τίτλο "ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ" , διαστάσεων 1,80 Χ 1,00 , στον οποίο απεικονίζεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης "φορτωμένος" επιτυχίες να επιστρέφει στην πόλη που αγάπησε και τον ανέδειξε , την Καστοριά ακρυλικό και χρυσός 22Κ (7.000 ευρώ)

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει επιπλέον 10.000 ευρώ στα ιδρύματα της Καστοριάς που έχει επιλέξει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, πέραν των εσόδων από τους πίνακες.

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι «νόμιζα ότι θα είμαι λίγο πιο άνετος. Ωστόσο είδα κάποιες στιγμές που με συγκίνησαν. Έζησα πολύ ωραίες στιγμές σε αυτό το σύλλογο και είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εδώ μπάσκετ. Ευχαριστώ που είμαι υγιής, που έφυγα όπως έφυγα. Δεν το πίστευα ότι θα κάνω τέτοια καριέρα και τώρα είμαι πολύ πιο χαρούμενος γιατί έχω μια οικογένεια και έχω κάνει και παιδάκια».

Τα «κλικ» από το γκαλά με τον φακό του Βαγγέλη Στόλη

01 PHOTO

02 PHOTO

04 PHOTO

05 PHOTO

07 PHOTO

08 PHOTO

 22 PHOTO

24 PHOTO

25 PHOTO

26 PHOTO

32 PHOTO

33 PHOTO

34 PHOTO

35 PHOTO

36 PHOTO