Οι Έλληνες «Μπλαουγκράνα» τιμούν τον Μπαρτζώκα! (pics)

barca1

Οι τίτλοι τον περιμένουν, αλλά το πρώτο... παράσημο του Γιώργου Μπαρτζώκα ως προπονητή της Μπαρτσελόνα ήρθε από τους εν Ελλάδι φίλους της ομάδας!

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα, η οποία διαθέτει και την ενημερωτική ιστοσελίδα «Blaugrana.gr», συνάντησε και τίμησε τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος από αυτή την βράβευση.

«Μου δίνετε ώθηση για να παλέψω ακόμα πιο σκληρά σε αυτή την σελίδα της καριέρας μου» τόνισε ο Μπαρτζώκας, μιλώντας στον πρόεδρο Άρη Πολύζο, τον ιδρυτή Γιάννη Κελλή και τα υπόλοιπα μέλη της «Μπλαουγκράνα» αντιπροσωπείας, στο αθηναϊκό ξενοδοχείο όπου διαμένει η Μπάρσα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο τουρνουά «Diamonds are Forever», προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Γνωρίζω ότι βρίσκομαι σε έναν τεράστιο σύλλογο με ένδοξη ιστορία. Είμαι ευτυχισμένος για αυτή την ευκαιρία και έχω την απόλυτη στήριξη της διοίκησης ώστε, όλοι μαζί, να δουλέψουμε για να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή» πρόσθεσε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», χαρακτηρίζοντας «τουριστικό» το κλίμα που συνάντησε στο «Καμπ Νόου», όπου πριν από λίγες ημέρες είδε την ποδοσφαιρική ομάδα να ηττάται από την Αλαβές.

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρσελόνα και το www.blaugrana.gr τιμούν τον κύριο Γιώργο Μπαρτζώκα τον πρώτο Έλληνα προπονητή που κατέκτησε Ευρωλίγκα και κάθεται σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας της Μπάρσα» ανέφερε σχετικά η τιμητική πλακέτα που πήρε στα χέρια του ο συγκινημένος Μπαρτζώκας.

barca3

barca2