Πήρε και Μελισσαράτο ο Πανιώνιος

 melissaratos

Η ενίσχυση του Πανιωνίου συνεχίζεται, αφού οι Νεοσμυρνιώτες απέκτησαν και τον Πέτρο Μελισσαράτο προκειμένου να «γεμίσουν» ακόμα περισσότερο την φροντ λάιν. 

Αναλυτικά:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Πέτρο Μελισσαράτο. Ο 23χρονος σέντερ συναντήθηκε με τον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου Ίωνα Βαρουξάκη και έδωσαν τα χέρια. Ο Μελισσαράτος ενισχύει σημαντικά την γραμμή των ψηλών του «Ιστορικού» στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

WHO IS WHO

Ο Πέτρος Μελισσαράτος γεννήθηκε στις 10/04/1993, έχει ύψος 2,06 και αγωνίζεται στην θέση του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Άλιμο και το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για το Περιστέρι. Με την ομάδα των δυτικών προαστίων αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Basket League σε 22 παιχνίδια και είχε 2.86 πόντους μ. ο και 1.68 ριμπάουντ μ. ο. Την σεζόν 2013-14 αγωνίσθηκε στον Πανελευσινιακό με τον οποίο σε 19 αγώνες είχε 3.89 πόντους μ. ο και 2 ριμπάουντ μ. ο, σε 10.28 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στο Ψυχικό όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας.

Την ίδια ώρα, ο Πανιώνιος προετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου στο Ψυχικό (17/9, 17:00) και ο συνεργάτης του Νίκου Οικονόμου, Δημήτρης Μισιακός αναφέρεθηκε στην αναμέτρηση:

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για μας για το κύπελλο. Πάντα στα πρώτα παιχνίδια οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και σίγουρα αυτά τα ματς κρύβουν δυσκολίες, αλλά αυτό που εμείς πρέπει να προσέξουμε είναι ότι πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί η ομάδα του Ψυχικού διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Σίγουρα το πρώτο στοιχείο που είναι πολύ βασικό και θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα είναι η αμυντική λειτουργία γιατί στην περίοδο που βρισκόμαστε οι επιθετικές συνεργασίες δύσκολα μπορούν να εκτελεστούν με ακρίβεια, άρα η συγκέντρωση στην άμυνα είναι βασικό στοιχείο όσον αφορά την έκβαση του αγώνα».

Στο μεταξύ δείπνο στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης (15/9) ο πρόεδρος της ομάδας Ίωνας Βαρουξάκης εν όψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.