Όλα έτοιμα για το τουρνουά «Β. Σακόπουλος» (vid)

sakopo tourna

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η συνέντευξη Τύπου ενόψει του  τουρνουά «Βασίλης Σακόπουλος» που διοργανώνει ο Α.Ο. Σπόρτιγκ το τριήμερο 13-15 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού Α.Ο., της ρωσικής Sparta k M.Vidnoje και της τουρκικής Samsun Canik Βelediye Sports Club.

Το «παρών» έδωσαν ο εκπρόσωπος των διοργανωτών Βασίλης Γιαπαλάκης, ο γενικός αρχηγός της Sparta & K Moscow Region – Vidnoje, Στράτος Κωσταλάς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Α.Ο. Πέτρος Πρέκας και η Νίκι Έϊβερι καθώς και η Νικολίνα Ιωαννίδου από το Σπόρτιγκ.

Οι ομιλητές στάθηκαν στην βαρύτητα ενός τόσου σημαντικού διεθνούς τουρνουά και στο κύρος που προσδίδει στο γυναικείο μπάσκετ και στη χώρα μας, καθώς και στον φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν στον ΜΚΟ «ΑΠΕΙΡΟΝ».

Το ΆΠΕΙΡΟΝ είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός  όπου στόχο του έχει, την  στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους  σε ζητήματα όπου αφορούν την εκπαίδευση, την ποιότητα αυτής, με γνώμονα την διαπίστωση ότι η εκπαίδευση αποτελεί βασικό θεμέλιο για την δημοκρατική ανάπτυξη της κοινωνίας. 

Υπερασπίζεται τα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του κάθε παιδιού, μέσω της δημιουργικής απασχόλησης  και μεθοδευμένων παρεμβάσεων ώστε να βρεθούν κοντά στα παιδιά όπου βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και την απομόνωση. Με πλείστες δράσεις  σε σχολεία Πρωτοβάθμιας  και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με συμμετοχές σε κοινωνικές πολιτιστικές εκδηλώσεις  συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους και την φετινή χρονιά.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου

18:00 Sparta & k M.R. Vidnoje – Α.Ο. Σπόρτιγκ
20:15 Παναθηναϊκός Α.Ο. –  Samsun Canik Βelediye Sports Club

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου

18:00 A.O. Σπόρτιγκ - Παναθηναϊκός Α.Ο.
20:15 Samsun Canik Βelediye Sports Club - Sparta & k M.R. Vidnoje

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου

16:00   Α.Ο. Σπόρτιγκ -  Samsun Canik Βelediye Sports Club
18:10 Sparta & k M.R. Vidnoje- Παναθηναϊκός Α.Ο.

Όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτιγκ.