«Μήτσο βάλε τη φανέλα να παίξουμε μαζί έναν χρόνο» (vid)

bouroy diama

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για το τουρνουά προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την... ατάκα του στον πρώην (πια) αρχηγό του Παναθηναϊκού Superfoods. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "ΣΚΑΪ" και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή "Goal Χωρίς Σύνορα" δεν ξέχασε και την... τάπα του «3D» στον Αλεξ Άκερ κατά τη διάρκεια των τελικών του 2005, όπως επίσης και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του Βελιγραδίου. 

Για την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη: «Αν το καλοσκεφτείς, όταν εγώ ήρθα στον Παναθηναϊκό, εκείνος σταμάτησε. Είχε έρθει στην προπόνηση να μας δει και του είπα ‘άντε, φόρα τη φανέλα να παίξουμε έναν ακόμη χρόνo. Έχω παίξει πολλές φορές αντίπαλός του. Ό,τι και να πω έχει δείξει την αξία του εμπράκτως, τι άνθρωπος και χαρακτήρας είναι. Θα ήθελα να μείνει κοντά στο μπάσκετ, όπως και άλλα παιδιά που έχουν γράψει ιστορία στο άθλημα».

Για την φάση του Δημήτρη Διαμαντίδη που θυμάται ακόμη: «Θυμάμαι την τάπα του στον Άκερ. Ήμουν από πίσω».

Για το τουρνουά "Diamonds Are Forever": «Θα είναι σαν Final Four με τις ομάδες που συμμετέχουν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως όσους έχουν προσφέρει τους τιμά», ενώ έκλεισε με ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Κατ’ αρχάς να έρθουν να χειροκροτήσουν τον Διαμαντίδη και από εκεί και πέρα να έρθουν να μας στηρίξουν, γιατί τους έχουμε χρειαζόμαστε. Είναι η βοήθεια της ομάδας».