«Τιμή μου που συνεργάστηκα με τον Διαμαντίδη» (vid)

itoydis 3d

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε με για τον Δημήτρη Διαμαντίδη ενόψει και του τουρνουά «Diamonds are Forever» ενώ στάθηκε και στα φιλικά της ΤΣΣΚΑ Μόσχας επί ελληνικού εδάφους.

«Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει τα 90ά του γενέθλια και ο Παναθηναϊκός τιμά έναν σπουδαίο παίκτη, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ήταν τιμή μου να συνεργάζομαι μαζί του. Αυτό είναι το ένα κομμάτι για το οποίο συμμετέχουμε σε αυτά τα ματς» δήλωσε στην κάμερα της ομάδας του μετά το φιλικό με τον ΠΑΟΚ και συνέχισε:

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή είναι η χρονιά της ελληνορωσικής φιλίας. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο είναι Ελληνορώσος, εγώ είμαι Έλληνας προπονητής σε μια ρωσική ομάδα. Όλα αυτά μέτρησαν για να έρθουμε εδώ. Αυτό είναι το ένα κομμάτι, όπως είπα.

Το βασικό κομμάτι είναι ότι συνεχίζουμε την προετοιμασία μας και θέλουμε να δούμε πράγματα. Είναι το πρώτο μας ματς με τον Τεόντοσιτς και τον Ντε Κολό μαζί. Δεν θέλαμε να παίξουν πολύ. Είδαμε όσα θέλαμε να δούμε. Έχουμε παιχνίδια με τον Άρη, την ΑΕΚ και το τουρνουά με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα μικρό ροτέισιον τώρα, λόγω τραυματισμών και υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες».