«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός»

fots charala

Έναν μίνι απολογισμό από την παραμονή του Παναθηναϊκού Superfoods στο Καρπενήσι και την πορεία της προετοιμασίας έκαναν οι Αντώνης Φώτσης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας στο ράδιο «Καρπενήσι 97,5 fm».

Αναλυτικά:

«Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που ερχόμαστε στο Καρπενήσι που πλέον δεν θυμάμαι πότε ήρθαμε εδώ πρώτη φορά. Κάθε φορά περνάμε πολύ ωραία, κάνουμε μια πολύ καλή προετοιμασία και σίγουρα νιώθουμε σαν στο σπίτι μας» είπε ο Αντώνης Φώτσης και δήλωσε πως δεν είχαν φανταστεί ποτέ πως θα έκανε τέτοια καριέρα στον Παναθηναϊκό.

«Αν μου το έλεγαν παλιά δε θα μπορούσα να το φανταστώ. Ότι θα έμενα τόσα χρόνια σε αυτή την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό και ελπίζω ότι στο μέλλον τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα. Η ομάδα έχει συγκεκριμένους στόχους, πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδας και Ευρώπης και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να καταφέρουμε κάτι καλό».

Για τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού ο… υπαρχηγός της ομάδας υπογράμμισε ότι «οι μεταγραφές που έχουν γίνει έχουν δώσει το δικαίωμα στον κόσμο να είναι αισιόδοξος. Να πιστεύει ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει. Υπάρχουν παίκτες οι οποίοι ήρθαν στην ομάδα παρότι ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους, κάνα πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να καταφέρουν να κάνουν αυτά που κάνανε και ακόμη καλύτερα πράγματα για τον Παναθηναϊκό γιατί σίγουρα ο κάθε παίκτης χρειάζεται και ο καθένας μπορεί να προσφέρει να φτάσει η ομάδα ψηλά».

«Να μάθουμε χωρίς τον Διαμαντίδη» 

Η κουβέντα δε θα μπορούσε να μην πάει και στον Δημήτρη Διαμαντίδη. «Είναι ένας παίκτης ο οποίος έχει προσφέρει και έχει καταφέρει τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Όλα τα χρόνια. Ήταν αρχηγός μας, σίγουρα είναι μια μεγάλη απώλεια αλλά έτσι είναι η ζωή. Όλοι οι κύκλοι κάποτε κλείνουν. Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης αποφάσισε ότι θα σταματήσει το μπάσκετ και πρέπει να μάθουμε σαν Παναθηναϊκός να συνεχίσουμε και χωρίς αυτόν». Όσο για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα…

«Να περιμένει ότι θα μπούμε μέσα στο γήπεδο και θα δώσουμε τα πάντα. Έχουμε μια ομάδα, ξέρουμε ποιοί είμαστε και θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε κάτι καλό για να δώσουμε χαρά και στους οπαδούς μας και να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά». «Όλοι γνωρίζουμε τους στόχους του Παναθηναϊκού» .

Χαραλαμπόπουλος: «Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός»

Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φέτος θα έχει τη μεγάλη του ευκαιρία. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» μια ακόμα προετοιμασία την πέρασε στο Καρπενήσι.

«Πέντε χρόνια τώρα ερχόμαστε στο Καρπενήσι και όλα είναι εξαιρετικά. Όλοι οι άνθρωποι της περιοχής μας βοηθάνε έτσι ώστε να μη μας λείψει τίποτα και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, ενώ δεν σταματάνε να μας δείχνουν τη συμπαράστασή τους» είπε ο Έλληνας παίκτης και σχολίασε τους στόχους της ομάδας του. «Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι κάθε χρόνο οι ίδιοι. Σίγουρα είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, μιας και ακόμα «χτίζουμε» την ομάδα, αλλά όλοι ξέρουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός».

Για το «Diamonds are Forever» ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπογράμμισε ότι «ο Διαμαντίδης αξίζει τα πάντα. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στο σύλλογο και γενικότερα στον Ελληνικό αθλητισμό. Το τουρνουά αυτό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να του πούμε όλοι μας ένα ευχαριστώ αλλά και μια καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν».