Στον Προμηθέα Χαλανδρίου ο Ευαγγελίτσης!

mike

O Μάικ Ευαγγελίτσης έχει αφήσει τα διαπιστευτήριά του όσον αφορά τη προσέγγισή του στα μικρά παιδιά και τον τρόπο με τον οποίο τους περνάει τα μυστικά της πορτοκαλί μπάλας!

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής, διοργανώνει κάθε χρόνο με τεράστια επιτυχία το «MBCE-BIG SHOES BASKETBALL CAMP by Mike Evaggelitsis» ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες ως υπεύθυνος ακαδημιών... Από εδώ και στο εξής και ύστερα από αρκετές προτάσεις που είχε στα χέρια του, ανέλαβε υπεύθυνος ακαδημιών και προπονητής στα τμήματα promini,mini,προπαιδικου και παιδικού στον Προμηθέα Χαλανδρίου!

Να σημειωθεί ότι η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στον Α.Ο.Κ. ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ (2013-2014 ως υπεύθυνος ακαδημιών και coach στα τμήματα junior,προπαιδικου και παιδικού) και συνεχίστηκε σε Αστέρα Αγίου Δημητρίου (coach στα τμήματα junior, promini,mini,προπαιδικο,παιδικό και εφηβικό) και Πόλις Καλλιθέας (από το 2014) όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα (στα τμήματα παιδικό και εφηβικό με το οποίο ανεβήκε κατηγορία από την Γ' Εσκανα στην Β' Εσκανα) 

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ.Βλαχοπουλο Κώστα και στο Δ.Σ του συλλόγου που με εμπιστεύτηκε και ανέθεσε όλο τον σχεδιασμό τον ακαδημιών.Ξεκίνησα ήδη τις προπονήσεις από την Δευτέρα. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι ο στόχος είναι ο σύλλογος  να τροφοδοτεί το ανδρικό τμήμα μακροπρόθεσμα με παιδιά από τις ακαδημίες του. Αυτό που είπα και στις πρώτες προπονήσεις στα παιδιά είναι ομαδικότητα, πειθαρχία, όρεξη για δουλειά, να μην απογοητεύοντα ,και πάνω απ' όλα να πιστεύουν στον εαυτό του. Όπως λέει και το μότο μου never stop basketball» ήταν η δήλωση του Ευαγγελίτση στο BasketNews.