Στα «πράσινα» ο Νίκολς!

nichols

Και το όνομα αυτού; Ντεμέτρις Νίκολς! Ο Αμερικανός φόργουορντ αποτελεί τον εκλεκτό του Αργύρη Πεδουλάκη για τη μοναδική θέση που έχει μείνει «κενή» στο ρόστερ των «πρασίνων» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει το νέο (και τελευταίο;) μέλος του ρόστερ.

Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ταιριάζει απόλυτα στον ρόλο που θέλει να του δώσει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Superfoods, αφού μπορεί να βοηθήσει τόσο στο «τέσσερα», όσο και στο «τρία» χάρη στην καλή του άμυνα, τα αθλητικά του προσόντα, αλλά και το καλό σουτ που διαθέτει από την περιφέρειας.

Πρόκειται για έμπειρο παίκτη (32χρ., 2.03μ.), έχοντας στο βιογραφικό του πέρασμα από το ΝΒΑ με τις φανέλες των Κλίβελαντ Καβαλίερς, των Νιου Γιορκ Νικς και των Σικάγο Μπουλς, ενώ έχει περάσει επίσης από τα πρωταθλήματα της Δομηνικανής Δημοκρατίας, του Πουέρτο Ρίκο, όπως επίσης από Γκραβελίν, Βισί, Σολέ, Κράσνι Κρίλια και τα δύο τελευταία χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, προκειμένου να ενσωματωθεί ο παίκτης στη νέα του ομάδα.