«Πρώτη» για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ (pics)

paokgyn2

Τα...κεφάλια μέσα και στις γυναίκες του ΠΑΟΚ! Οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν, δίνοντας το «παρών» και τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Ο λόγος για τις Αφεντούλα Μαγαλιού, Κατερίνα Κουλουμπή, Μυρτώ Σταμπουλίδου και Λολίτα Λύμουρα, ενώ απούσα ήταν η Κορίν Κάμπελ η οποία αναμένεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές του επόμενου μήνα.

«Καλή αρχή, με υγεία σε όλες τις ομάδες και να έχουμε ένα ωραίο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η ομάδα μας παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιώνεται για να εκπληρώσει τους στόχους της» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων, τόνισε: 

«Είμαστε η 3η καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να καταφέρουμε να είμαστε ανάμεσα στις 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Ο Γενικός Αρχηγός, Βασίλης Αγγελίδης δήλωσε: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία για όλες τις παίκτριες και όλα θα πάνε καλά. Ο στόχος της φετινής χρονιάς είναι να βρεθούμε και πάλι στην 4άδα του Πρωταθλήματος, όπως και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Επίσης, με μία καλή κλήρωση ελπίζουμε να είμαστε και πάλι στο Final Four του Κυπέλλου».

paokgyn1

paokgyn3

paokgyn4

paokgyn5