Καταιγιστικό... ξεμούδιασμα

μπουρουσης1

Μετά το τρέξιμο, σειρά πήρε το μπάσκετ! Ο Παναθηναϊκός Superfoods έδωσε το πρώτο του φιλικό στο Καρπενήσι, με τους παίκτες της ομάδας περισσότερο να... ξεμουδιάζουν και λιγότερο να δίνουν συμπεράσματα στον Αργύρη Πεδουλάκη.

Το τελικό σκορ και η νίκη της των «πρασίνων» απέναντι στον Προμηθέα Πατρών με 97-51 αποδεικνύουν στο έπακρο τα όσα συνέβησαν στο κλειστό του ξενοδοχείου ΜΟΝΤΑΝΑ. Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια πράγματα, αλλά το βασικότερο είναι ότι οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να «ξεμουδιάσουν» από τη σκληρή προετοιμασία. Να σημειωθεί ότι ο  Αργύρης Πεδουλάκης χρησιμοποίησε όλους του παίκτες που είχε στη διάθεσή του.

Τα δεκάλεπτα: 33-17, 53-29, 76-44, 97-51

Αργύρης Πεδουλάκης: «Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα προκειμένου να “σπάσουμε” τη μονοτονία των προπονήσεων. Είχαμε διάθεση και ρυθμό. Είδαμε και κάποια πράγματα, αλλά νομίζω πως το πιο σημαντικό ήταν η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά και ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη, πράγμα λογικό».

Νίκος Βετούλας: «Ήταν ένα καθαρά παιχνίδι προετοιμασίας. Περισσότερο έγινε για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε αλλά και για να ξεμουδιάσουμε από τη σκληρή προετοιμασία. Σίγουρα δεν μπορούμε να κρίνουμε το παιχνίδι τακτικά. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα πολύ υψηλότερου επιπέδου από εμάς. Περιμένουμε και την ενσωμάτωση του Φαγιέ και να κοιτάξουμε τη συνέχεια»