«Δύσκολα θα πάρει τίτλο στο ΝΒΑ ο Καρμέλο»

Boeh melo

Μπορεί να τον συμπαθεί, μπορεί να τον αγαπάει, ωστόσο δεν χαϊδεύει αυτιά και μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας. Ο λόγος για τον προπονητή του Καρμέλο Αντονι στο κολλέγιο του Σίρακιους και ασίσταντ κόουτς στην Team USA, Τζιμ Μπόεχαϊμ.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι θα είναι πολύ δύσκολο θα τον ίδιο να κερδίσει δαχτυλίδι στο ΝΒΑ, πόσω μάλλον από τη στιγμή που δεν βρίσκεται σε μια ομάδα που να έχει τα θεωρητικά εχέγγυα και τις βάσεις για να το καταφέρει.

«Είναι δύσκολο να κερδίσει τίτλο στο ΝΒΑ. Ποτέ δεν ήταν σε μια ομάδα που είχε έστω θεωρητική πιθανότητα να κερδίσει τον τίτλο. Ως παίκτης, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις την ομάδα σου καλύτερα και σε κάθε ομάδα που ήταν, την έκανε καλύτερη» δήλωσε ο Μπόεχαϊμ και πρόσθεσε:

«Το Ντένβερ δεν έκανε κάτι γι' αυτόν όταν πήγε, αλλά τους έφτασε ως τα πλέι οφ. Δεν θα νικούσαν τους Λέικερς ή τους Σπερς. Εκείνα τα χρόνια κέρδιζαν τους περισσότερους τίτλους. Ομως πάντα έκανε την ομάδα του καλύτερη. Είναι εμφανές. Κοιτάς πίσω και είχε σπουδαία ομάδα στο λύκειο, κέρδισε τον τίτλο στο NCAA και έχει κερδίσει τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια. Είναι αρκετά καλή συγκομιδή».