«Είμαι συνηθισμένος στην πίεση»

cumm

Στη Θεσσαονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8) ο Γουίλ Κάμινγκς, ο οποίος θα τεθεί στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο 24χρονος Αμερικανός τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος για την μεταγραφή του στον Άρη και πως είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά: «Είμαι πολύ χαρούμενος, είμαι μια νέα εμπειρία και θα παίξω ουσιαστικά για πρώτη φορά στο εξωτερικό. Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα και τον Άρη, μια ομάδα με ιστορία και με τρελούς οπαδούς. Ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν. Η σύντομη εμπειρία πέρσι στην Ιταλία με την Τρέντο θα με βοηθήσει και δεν πιστεύω πως θα δυσκολευτώ να προσαρμοστώ» δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να γίνομαι καλύτερος συνεχώς. Ο καθένας πρέπει να δουλεύει σκληρά και να έχει προσωπικό κίνητρο για τη δουλειά που κάνει. Στο κολέγιο που αγωνιζόμουν, στην Πενσιλβάνια, υπήρχε πίεση για αποτελέσματα. Είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις. Θέλω από την πλευρά μου να παρακινήσω την ομάδα να κερδίσουμε αγώνες και τίτλους, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση».