«Ενέργεια και πάθος στην ομάδα»

taylor

Μετά τους Σμιλιένοβιτς, Σάιμπερτ και Πέινερς, σειρά πήρε ο Μπράντον Τέιλορ να φτάσει στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να μιλήσω με τον προπονητή, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Νέα ομάδα, νέα πόλη, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και θέλω να τα γνωρίσω όλα αυτά…», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

«Έμαθα αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία διάσημη ομάδα, σημαντική για τους οπαδούς της, θέλω να δω τον τρόπο του παιχνιδιού και πως θα ταιριάξω εγώ μέσα στην ομάδα και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Είμαι ένα τεσσάρι με σουτ, μπορώ να παίξω και στο «τρία», αλλά πρωτίστως να κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής μου. Και αυτό που περιμένω είναι πως θα βάλω το παιχνίδι μου μέσα στην ομάδα και πως θα αντιμετωπίσω έμπειρους παίκτες που θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ».

Ο Τέιλορ ΠΑΟΚ αναφερόμενος σε εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του τόνισε: «Παίζω με ενέργεια και πάθος, αγωνίζομαι σκληρά σε κάθε λεπτό του αγώνα και δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη,  μετέβη στο PAOK Sports Arena όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, τον μάνατζερ της ομάδας Τέλη Ζουρνατσίδη και τον προπονητή Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ κατά την παρουσία του στο γήπεδο, συναντήθηκε και Ανδρέα Γλυνιαδάκη, που μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη.