«Ενθουσιασμένος που ήρθα στην ΑΕΚ»

jaouad

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο Τζαουάντ Γουίλιαμς, ο οποίος θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιούρι Ζντοβτς για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ότι «είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Νιώθω το περιβάλλον αρκετά οικείο εδώ, ενώ υπάρχει μεγάλη ιστορία και παράδοση στην ομάδα. Ευελπιστώ να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα».

Για την στήριξη του κόσμου ξεκαθάρισε πως «περιμένω πως και πως την στήριξή τους. Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου στην ομάδα έλαβα πολλά μηνύματα στα social media. Η στήριξη του κόσμου κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη».

Όσο για τη παρουσία του στο ΝΒΑ; «Σίγουρα, το να παίξω στο ΝΒΑ με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου, όπως και το να παίξω σε ένα περιβάλλον όπως είναι η North Carolina στο NCAA. Έχω παίξει μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό και αυτό με βοήθησε πολύ. Και είμαι σίγουρος πως όταν δουλεύει, έρχονται καλύτερες μέρες».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο στυλ παιχνιδιού που του αρέσει περισσότερο: «Το στυλ που μου αρέσει είναι να σουτάρω. Με όποιον κι αν είμαι αντίπαλος δεν έχει σημασία, εγώ θα παίζω σκληρά κάθε μέρα. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα δουλέψω σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».