Φουλ για Σενγκέλια, αφήνει Φοτού

234

Μόνο ένα κομμάτι έμεινε για να συμπληρωθεί το «πράσινο» παζλ ενόψει της νέας σεζόν αφού όπως δείχνουν τα πράγματα  θεωρείται δύσκολο (έως και απίθανο) να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση ενός ακόμα γκαρντ.

Όπερ και σημαίνει ότι μόνο μία θέση είναι «κενή» στο ρόστερ της ομάδας. Αυτή του πάουερ φόργουορντ. Τα ονόματα του Άιζακ Φοτού και Τορνίκε Σενγκέλια είναι αυτά που βρίσκονται στη λίστα του Αργύρη Πεδουλάκη, ειδικά από τη στιγμή που η Μπάμπεργκ έβαλε απαγορευτικό στην παραχώρηση του Νικολό Μέλι.

Σύμφωνα με το sportando, για τον Νεοζηλανδό (με βρετανικό διαβατήριο) φόργουορντ (23χρ., 2.03μ.) έχει γίνει ήδη κρούση από την «πράσινη» ΚΑΕ και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, προσφέρει στη Σαραγόσα 250.000 ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει, αν και το buy out ανέρχεται στα 400.000 ευρώ. Μετά τη Δευτέρα 25 του μήνα θα πάει να ισχύει το ποσό της αποδέσμευσης και η ισπανική ομάδα θα είναι σε θέση να ζητήσει όσα χρήματα θέλει... Παρόλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να προχωρήσει το ενδιαφέρον του για τον Φοτού.

Στο στόχαστρο βρίσκεται ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ Τορνίκε Σενγκέλια (25χρ., 2.08μ.) ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Λαμποράλ Κούτσα. Στη δική του περίπτωση δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού. Μοναδικός... σύμμαχος των «πρασίνων» το «βαρύ» συμβόλαιο του διεθνή παίκτη (σ.σ. περίπου 700.000 ευρώ) το οποίο θέλουν να ξεφορτωθούν στη Βιτόρια...